2016. június 1., szerda

macipizsiből párnapop

Nagy örömmel fedeztem fel ezt a macis pizsit - cuki is, puha is... csak éppen már kinőtte a gyerek, mire rábukkantam a szekrény mélyen. Így hát, jobb sorsra érdemesként - nekiláttunk átalakítani!



És ezt a kis párnát már meg is vásárolták! Egy kislányé lett, aki most még pocaklakó! Ő volt a második párnapop, aki elkelt. Az elsőt mutatom a következő posztban!




Merthogy annyira felbuzdultunk, h nyitottunk iziben egy facebook oldalt a párnáknak, és - nagy családi ötletelés nyomán - el is neveztük magunkat párnapopnak, a pop art művészeti irányzat után!


Jó dolog komolyan venni magad, és a legtutibban csinálni azt, amibe belefogtál! Innentől már csak egy ugrás volt a párnacímke... de ez már egy másik történet!


"A pop-art a popkultúra termékeiből merít. Ezek az anyagok, amelyek a mindennapi életben is nagy szerepet játszanak... Valóságos tárgyakat vesz át változtatás nélkül, és gyakran eredeti rendeltetésüktől eltérő helyen, konstrukcióban alkalmazza őket."
"A pop-art alapmagatartása hangos, sokszor brutális tiltakozás a modern társadalom elidegenedettsége, a közhelyek uralma, az elcsépelt művészi formák ellen."



Nézz körül a párnaboltban, vagy hozd el kedvenc pólódat, mi párnapoppá alakítjuk neked! www.facebook.com/parnapop

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Mondd el, hogy tetszik!